ESKİŞEHİR / HAN - Şehit Bayram Özden Anadolu Lisesi

Mrt

İlçemizde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Çelenk Sunma töreni ile başlamış olup ardından Şehit Osman Gazi Altınoluk İlk-Ortaokulunun hazırladığı programla çok amaçlı salonda devam etmiştir.

Mrt

İlçemiz Şehit Osman Gazi Altınoluk İlk-Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda Trafik Eğitimi Yapıldı.

Mrt

12 Mart İstikal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı İlçemiz Şehit Osman Gazi Altınoluk İlk-Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda yapıldı. Ayrıca İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına katılan İlçemiz Şehit Bayram Özden Anadolu Lisesi 12/A Sınıfı Öğrencisi Büşra KAÇAN İlimiz üçüncüsü olmuştur. Öğrencimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Han Kaymakamlığı tarafından ödüllendirilmiştir.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü,  Kaymakamımız  Osman TÜRK, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Erdal METE, ilçe yöneticilerimiz, şube müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla 24 Kasım 2023  Cuma günü Şehit Osman Gazi Altınoluk İlk-Ortaokulunda İlçe okullarımızın hazırlayıp sunduğu törenle coşkuyla kutlandı.